0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Avojalka Hoitola

KLASSINEN VYÖHYKETERAPIA


Vyöhyketerapia on luontaishoito, josta on olemassa useita eri variaatioita. Vyöhyketerapianäkemyksen mukaan keho peilaa kaikki toimintonsa heijasteina eri puolille kehoa. Klassisen vyöhyketerapia-ajatuksen mukaan tärkeimmät heijasteet sijaitsevat jalkaterien ja nilkkojen alueella – jalkaterissä on satoja hermopäätteitä, johtuneeko näkemys mm. siitä. Heijasteiden sijainti eli heijastekartta on hyvin looginen, heijastealueet noudattavat kehon omaa luonnollista järjestystä.


Vyöhyketerapian kuten kaikkien luontaishoitojen hoitavat vaikutukset perustuvat kokemusperäiseen tietoon – niistä ei ole olemassa tieteellisiä tutkimustuloksia – ihminen on fyysinen, psyykkinen ja henkinen kokonaisuus ja jokainen yksilö on oma persoonansa, sellaista ei voi tutkia tieteellisesti vertailevilla tutkimuksilla.


Vyöhyketerapiakäsittely on rentouttavaa ja hoitavaa, siinä vauhditetaan aineenvaihduntaa ja muita kehon toimintoja tavoitteena auttaa kehoa hoitamaan itse itseään.


Napakka jalkateräkäsittely on rentouttavaa ja itse vyöhyketerapeuttisten vaikutusten lisäksi 45 minuuttia kestävässä käsittelyssä myös jalkaterien noin 30 pientä lihasta saavat kattavan hieronnan. Jalkaterien vyöhyketerapia tehdään useimmiten puoli-istuvassa asennossa.

Ikivanhasta hoitomuodosta nykyihmisen käyttöön amerikkalainen nenä- ja kurkkutauteihin erikoistunut tohtori W.F. Fitzgerald kehitti vyöhyketerapian 1900-luvun alkupuolella.


Kokemusperäisesti vyöhyketerapia on osoittautunut tuloksekkaaksi hoitomuodoksi.  

 

  


Vyöhyketerapia sopii melkein kaikille, joitakin hoidon vasta-aiheita lukuun ottamatta.


Ajanvaraus 0400 773 798


Klassinen vyöhyketerapia Avojalka Hoitolassa