Kalevalainen Jäsenkorjaus

kesto n.1,5h-2h 68€ (Varattavissa vain puhelimitse 041 3157783)
HUOM! tätä palvelua et voi maksaa E-passilla

Huom! Tällä hetkellä en ota uusia asiakkaita!

Perinnehoito jossa käsitellään koko keho hellin liukuvin ottein, nivelten sallimilla liikeradoilla.

Käynti sisältää alkuhaastattelun hoitoon hakeutumisen taustoista ja syistä.

Hoidossa käsitellään jalat, kädet, selkä ja pää, niveliä liikuttelemalla ja venyttämällä ihonalaista sidekudosta. Hoito on kivutonta.

Ennen hoitoon tuloa, varmista vasta-aiheista, että voit tulla hoitoon.

Jotta saat kaiken hyödyn hoidosta, huomioi seuraavat asiat ennen ja jälkeen Kalevalaisen jäsenkorjaushoidon:

Olisi suotavaa pitää kahden viikon väli muista manuaalisista hoidoista ennen ja jälkeen jäsenkorjauksen. Hoito on keholle kuormittavaa ja sitä ei tulisi liiaksi hoidoillakaan rasittaa.

Ennen hoitoa olisi hyvä syödä jotain, koska hoito kestää noin 2 tuntia ja saattaa laskea verensokeria ja näin aiheuttaa huonovointisuutta, mikäli tulet tyhjällä vatsalla hoitoon. Tämä erityisesti, jos olet diabeetikko.

Hoidon jälkeen aineenvaihdunta vilkastuu ja olisikin tärkeää juoda riittävästi ja välttää hikoilua heti hoidon jälkeen, jotta keho ei liiaksi kuivu. Ei siis saunaan heti samana päivänä.

Hoidon jälkeen tulee välttää voimakasta rasitusta, aurinkoa ja alkoholia kolmen päivän ajan.

Jäsenkorjaus sopii hyvin monelle, mutta jos olet epävarma sopiiko hoito sinulle, varmista asia aina ensin lääkäriltäsi.

Hoidon esteitä ovat:

- Pienikin oire flunssasta, kuume

- Suurentuneet rauhaset

- Suonikohjut

- Tuoreet vammat (vasta lääkärin luvalla hoitoon)

- Rokotusten ja kortisonipistosten jälkeen 2 viikon tauko

- Akuutit murtumat, lihasrepeämät ja tulehdukset

- Tarttuva ihottuma

- Verenvuototauti

- Nikaman höltymä tai siirtymä

- Kasvaimet

- Syöpähoitojen jälkeen 2 vuotta taukoa

- Vaikea sydänvika tai kaulavaltimoiden ahtauma

- Alkuraskaus

- Osteoporoosi

- Leikkausten jälkeen lääkärin luvalla

- Päihteiden vaikutusten aikana


Hoidon kulku

Tervetuloa Suomalaiseen perinnehoitoon!

Ennen hoitoa syö ja juo hyvin, koska hoito kestää n.2h. 

Pue päällesi mukavat ja joustavat alusvaatteet, koska jalkojen ja selän hoidossa kiristävät saumat voivat hankaloittaa hoidon kulkua. Talvella pitkisten alle on hyvä laittaa lyhyttä punttia, koska pitkikset joudut riisumaan. Samoin rintaliivit olisi hyvä olla takaa helposti avattavissa, kun hoidetaan selkää.

Aluksi saat täyttää asiakastietolomakkeen ja siihen kannattaa jo ennalta miettiä miksi olet tulossa hoidettavaksi, mitä loukkaantumisia ja lääkityksiä sinulla on.

Hoidossa käsitellään jalkaterät, alaraajat, kädet, käsivarret, selkä, hartiat, niska ja pää. Yleensä tässä järjestyksessä ja selkä hoidetaan aina asiakkaan istuessa. 

Hoidossa käytetään liukuvaa otetta, nivelten pumppaamista ja asiakas osallistuu nivelten liikuttamiseen myös itse, mikäli se on mahdollista, näin edistetään kudosnesteiden kiertoa ja hoidon vaikutus tehostuu.

Hoito on yleensä kivutonta, mutta hyvin pitkään jumissa olleet kudokset voivat olla aluksi arkoja käsittelylle, se kuitenkin helpottuu kun kehoa saadaan auki. Kaikista tuntemuksistasi tulee kertoa hoidon aikana, jotta osaan säädellä otteen voimakkuutta tai liikkeen laajuutta juuri sinulle sopivaksi.

Mikäli sinulla on tihentynyt virtsaamisen tai ulostamisen tarve, kerrothan siitä ennen hoidon alkua, niin osaan varautua siihen ja saat olla rennommin hoidettavana. Jos tiedät että olet helposti pyörtyilevää sorttia, muista mainita siitäkin, näin osaan tarkkailla vointiasi herkemmin. Hoidon aikana sinulle saattaa myös tulla jano, koska aineenvaihduntasi vilkastuu ja silloin sinulla on mahdollisuus (ja suotavaakin) juoda vettä kesken hoidon.

Hoidon jälkeen saat lasillisen elektrolyyttijuomaa, joka nesteyttää kehoasi tehokkaasti ja saat hoidostasi vielä enemmän hyötyä. https://www.puhdistamo.fi/products/elektrolyyttijauhe-120g?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=11251824221&utm_content=109063907743&gclid=EAIaIQobChMItcHPkvif9AIVAUaRBR36-wvFEAAYAiAAEgIxZ_D_BwE

Seuraavaan hoitoon olet tervetullut tarpeen mukaan, se sovitaan aina yksilöllisesti hoidon jälkeen.

"Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa hoidetaan kehon tukirakenteiden virheasennoista aiheutuvia kiputiloja ja aineenvaihduntahäiriöitä eli tuki- ja liikuntaelinongelmia ja niistä johtuvia erilaisia ongelmia. Hoito tapahtuu tieteellisesti ja käytännössä hyväksi todetulla suomalaisella pehmytkudoskäsittelyllä, joka tehdään pehmeästi kudoksia kuunnellen. Hoidolla on EU:n Harmonisointiviraston nimisuojaus ja se on hyväksytty Opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksellä Elävän perinnön kansalliseen luetteloon huhtikuussa 2020.
Hoitoon kuuluu aina haastattelu, jossa pyritään selvittämään tuki- ja liikuntaelimistön ajankohtaisen tilan taustaa ja jopa vuosien takaisia virheasentojen aiheuttajia. Haastattelussa suljetaan aina pois mahdolliset hoidon estävät syyt (vasta-aiheet) ja selvitetään hoitoa mahdollisesti rajoittavat tekijät. "
www.kansanlaakintaseura.fi 

Kaikki osaajat löydät osoitteesta:
https://kansanlaakintaseura.fi/osaajat/