Tietosuoja

Keräämme asiakkaidemme tietoja sähköiseen asiakastietojärjestelmään. Kirjaamme asiakastietoihin asiakkaan etu- ja sukunimen, puhelinnumeron ja asiakkaan luvalla myös osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Asiakastiedoissa on myös päivät, joilloin asiakas on käynyt hoidossa ja mitä hoitoa hänelle on annettu. Kirjaamme myös hoidossa huomioituja seikkoja, kuten jalkojen kunto ja niihin vaikuttavat sairaudet. Käytämme näitä tietoja helpottamaan jatkohoitoja ja vastuukysymysten vuoksi. Tietoja käsittelee vain hoitolamme henkilökunta. 

Asiakastiedot ovat kahden salasanan takana ja rekisteriä hoitaa ulkopuolinen palveluntuottaja Teonos Oy. Tietokoneemme on virussuojattu Dna:n virusohjelmalla.

Asiakkaan kanssa lähetetyt sähköpostit ja tekstiviestit poistetaan heti, kun asiat ovat selvitetty. Tiedot eivät jää saataville enää tämän jälkeen.

Mikäli asiakas haluaa nähdä omat tietonsa, on siihen asiakkaalla oikeus. Asiakas voi myös niin halutessaan pyytää tietojensa poistamista asiakasjärjestelmästämme. Tietojen poistamista varten asiakkaan pitää tulla hoitolaan henkilökohtaisesti, jotta varmistumme asiakastietoja poistettavaksi vaativan henkilöllisyydestä.

Asiakastietojärjestelmässämme ei ole arkaluontoisia asioita kuten henkilötunnuksia, ikää, ammattia eikä siviilisäätyä.

Käytämme tietoja luottamuksellisesti. Emme käytä asiakastietoja markkinointiin, emmekä jaa niitä eteenpäin kolmansille osapuolille (poislukien ongelmatilanteet). Mikäli asiakastietoihin murtaudutaan, olemme välittömästi yhteydessä asianosaisiin. Asiakastiedot poistetaan rekisteristämme kolme vuotta asiakassuhteen päättymisestä.

Nettisivusto kerää tietoja silloin, kun kävijä vierailee sivustollamme tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeen kautta. Pelkästä vierailusta kävijä jättää jälkeensä evästetietoja, kuten IP-osoitteen, maan, kaupungin, sekä vierailun keston. Tietoja ei voida yksilöidä henkilökohtaisesti keneenkään kävijään.

Käytöstä ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin vastaa yrityksen omistaja Pia Peltonen. Yhteydenotot sähköpostitse hoitola.avojaloin(at)outlook.com tai puh. 0413157783

(päivitetty 30.3.2022)