Palveluhinnasto Jalkahoidot:

Olemme muokanneet palvelutarjonnan sinun tarpeitasi varten. Voit valita jaloillesi hoitoajan 30min ja 90min välillä ja maksat siitä mitä kulloinkin jalkasi tarvitsevat.

Valittavana on myös erikoishoitoja kuten syylien koagulointi ja sisäänkasvavan kynnen oikaisu titaanijousella.

Hoitoihin voit ostaa myös lahjakortteja, joiden voimassaoloaika on 6kk ostopäivästä!

Jalkojen hoito 50-60min

-Hoito sinulle, jolla jaloissa on jonkin verran kovettumia ja/tai ongelmia kynsien hoidon kanssa. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, ihon kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja hionnan, sekä rasvauksen. Huom. mikäli jaloissasi on monia ongelmia, valitse hoito vaativille jaloille, jolloin meillä on aikaa tehdä hoito valmiiksi. 

55€

Kevyt jalkojenhoito 45min

-Hoito sinulle, jolla on jaloissa hieman kovettumia/känsiä tai ongelmia kynsien omahoidossa. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon käsittely ja/tai kynsien leikkaus ja hionta sekä jalkojen rasvaus.

45€

Diabeetikkojen jalkojenhoito ja tutkimukset n.75min. 

-Tämä hoito on sinulle diabeetikko, jos haluat tutkituttaa jalkojenhoidon lisäksi jalkojesi suojaavan tunnon. Tuntotutkimukset tehdään monofilamentilla ja ääniraudalla, ja pulssien voimakkuudet mitataan palpoiden taikka dopplerilla. Lisäksi saat yksilöllisen riskijalkakartoituksen sekä kotihoito-ohjeet.

65€

Lyhyt toimenpideaika max. 30min

-Hoito sinulle, jolla on jalassa/jaloissa tarvetta pienelle toimenpiteelle, kuten kynsien leikkaus ja hionta tai kovettuman poisto. Tämä on hyvä aika myös tehdä hoito yhdelle jalalle, mikäli toinen on amputoitu. Hoito sisältää jalkojen puhdistuksen, 20min toimenpiteen ja ihon rasvauksen. 

36€

Hoito vaativille jaloille 75-90min

-Hoito sinulle, jolla on sekä ihossa paljon kovettumaa että kynsissä paksuuntumaa. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien mekaanisen poiston, kynsien leikkauksen ja ohennuksen sekä jalkojen rasvauksen.

68€

Luxushoito jaloille

- Hoito sinulle, joka haluat vähän enemmän! Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkaterien ihon suolakuorinnan, jalkojen perusteellisen kliinisen käsittelyn, jalkaterien ihoa kosteuttavan naamion ja varpaiden kynsien lakkauksen (mikäli kyntesi eivät ole terveet ota mukaan oma lakka, laitamme sen hoidon päätteeksi). 

70€

Sisäänkasvavan kynnen oikaisu titaanijousella

- 1. kynteen 42€

- molempiin isovarpaankynsiin 55€

- sisältäen kaikkien kynsienhoidon 62€

- sisältäen jalkojenhoidon 80€

- jousen siirto 25€

42-62€

Konsultointi/Kontrollikäynti max. 15min

-Varaa tämä aika, kun sinulla on yksi pientä toimenpidettä tai hoidon tarpeen arviointia koskeva asia. esim. Kynnen reunan eristys, pienen känsän poisto, yhden kynnen ohennus, sormien kynsien leikkaus.

25€

Syyläkudoksen koagulointi 

- jatkokäynnit 20€

Koagulointi on turvallinen ja tehokas tapa hoitaa syyliä. Koaguloimalla syylä viruksen proteiini hyytyy ja syylän jakautuminen loppuu. 

25€

Ortoosihoito 45min

Ortoositerapian mahdollinen tarve katsotaan aina jalkahoidon yhteydessä. Ortooseja voi valmistaa 2-4 harjanteisina riippuen asiakkaan tarpeesta. Silikoniortooseja valmistetaan suojaamaan, suoristamaan ja korjaamaan varpaiden virheasentoja. Ortoosi on oiva ensihoito alkavaan vaivaisenluuhun! (Huom. hinta muokkautuu ortoosin koon mukaisesti).

30-55€

Huom!

Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta.

Peruutus tehtävä viim. 24h ennen hoitoajan alkamista