Palveluhinnasto Jalkahoidot:

(hinnat päivitetty 1.10.2022)

Hoitoihin voit ostaa myös lahjakortteja, joiden voimassaoloaika on 6kk ostopäivästä!

Lahjakortin postituslisä 2€ 

Lahjakortin käyttöajan pidennys 10€/kk (maksimi pidennys 5kk)

Kotkan seudun diabetesyhdistyksen jäsenetuna, 

saat vuosittain kahdesta jalkojenhoidosta alennusta -20€ (yli 60min hoidoista) 

tai -10€ (alle 60min hoidoista)

Jalkojen hoito 50-60min

-Hoito sinulle, jolla jaloissa on jonkin verran kovettumia ja/tai ongelmia kynsien hoidon kanssa. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, ihon kovettumien ja känsien poiston, kynsinauhojen siistimisen, kynsien leikkauksen ja ohennuksen, sekä jalkaterien ihon rasvauksen. Huom. mikäli jaloissasi on monia ongelmia, valitse hoito vaativille jaloille, jolloin meillä on aikaa tehdä hoito valmiiksi. 

57€

Syyläkudoksen koagulointi (poltto)

- Hoitoon kuuluu 1-3 syylän poltto, useammasta veloitamme 5€/kpl

- jatkohoitokäynnit 20€

Koagulointi on turvallinen ja tehokas tapa hoitaa syyliä. Koaguloimalla syylä viruksen proteiini hyytyy ja syylän jakautuminen loppuu.

25€

Diabeetikkojen jalkojenhoito ja tutkimukset n.75min. 

-Tämä hoito on sinulle diabeetikko, jos haluat tutkituttaa jalkojenhoidon lisäksi jalkojesi suojaavan tunnon. Tuntotutkimukset tehdään monofilamentilla ja ääniraudalla, ja pulssien voimakkuudet mitataan palpoiden taikka dopplerilla. Lisäksi saat yksilöllisen riskijalkakartoituksen sekä kotihoito-ohjeet.

65€

Lyhyt toimenpideaika max. 30min

-Hoito sinulle, jolla on jalassa/jaloissa tarvetta pienelle toimenpiteelle, kuten kynsien leikkaus ja hionta tai kovettuman poisto. Tämä on hyvä aika myös tehdä hoito yhdelle jalalle, mikäli toinen on amputoitu. Hoito sisältää jalkojen puhdistuksen, 20min toimenpiteen ja ihon rasvauksen. 

40€

Hoito vaativille jaloille 75-90min

-Hoito sinulle, jolla on sekä jalkaterien ihossa paljon kovettumaa että varpaiden kynsissä paksuuntumaa. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, ihon kovettumien ja känsien poiston, kynsinauhojen siistimisen, kynsien leikkauksen ja ohennuksen, sekä jalkaterien ihon rasvauksen. 

70€

Luxushoito jaloille

- Hoito sinulle, joka haluat vähän enemmän! Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkaterien ihon suolakuorinnan, jalkojen perusteellisen kliinisen käsittelyn, jalkaterien ihoa kosteuttavan naamion ja varpaiden kynsien lakkauksen (mikäli kyntesi eivät ole terveet ota mukaan oma lakka, laitamme sen hoidon päätteeksi). 

75€

Sisäänkasvavan kynnen oikaisu titaanijousella

- 1. kynteen 42€

- molempiin isovarpaankynsiin 62€

- sisältäen kaikkien kynsienhoidon 62€

- sisältäen jalkojenhoidon 80€

- jousen siirto 32€

42-62€

Ortoosihoito 45min

- Ortoositerapian mahdollinen tarve katsotaan aina jalkahoidon yhteydessä. Ortooseja voi valmistaa 2-4 harjanteisina riippuen asiakkaan tarpeesta. Silikoniortooseja valmistetaan suojaamaan, suoristamaan ja korjaamaan varpaiden virheasentoja. Ortoosi on oiva ensihoito alkavaan vaivaisenluuhun! (Huom. hinta muokkautuu ortoosin koon mukaisesti).

30-55€

Huom!

Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta.

Peruutus tehtävä viim. 24h ennen hoitoajan alkamista