Suosittelemme sinulle:

Jalkojen hoito

Olemme muokanneet palvelutarjonnan sinun tarpeitasi varten. Voit valita jaloillesi hoitoajan 30min ja 90min välillä ja maksat siitä mitä kulloinkin jalkasi tarvitsevat.

Valittavana on myös erikoishoitoja kuten syylien koagulointi ja sisäänkasvavan kynnen oikaisu titaanijousella.

Huom!

Perumattomasta ajasta veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta.

Peruutus tehtävä viim. 24h ennen hoitoajan alkamista

Hinnasto:

Jalkojen hoito 50-60min                                                55€

 -Hoito sinulle, jolla jaloissa on jonkin verran kovettumia ja/tai ongelmia kynsien hoidon kanssa. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, ihon kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja hionnan, sekä rasvauksen. Huom. mikäli jaloissasi on monia ongelmia, valitse hoito vaativille jaloille, jolloin meillä on aikaa tehdä hoito valmiiksi.

Diabeetikkojen tuntotutkimus ja jalkojenhoito n.75min.                                                      65€

-Tämä hoito on sinulle diabeetikko, jos haluat tutkituttaa jalkojenhoidon lisäksi jalkojesi suojaavan tunnon. Tuntotutkimukset tehdään monofilamentilla ja ääniraudalla, ja pulssien voimakkuudet mitataan palpoiden taikka dopplerilla. Lisäksi saat yksilöllisen riskijalkakartoituksen sekä kotihoito-ohjeet.

Kevyt jalkojen hoito max. 45min                                    45€

-Hoito sinulle, jolla on jaloissa hieman kovettumia/känsiä tai ongelmia kynsien omahoidossa. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon käsittely ja/tai kynsien leikkaus ja hionta sekä jalkojen rasvaus.

Lyhyt toimenpideaika max. 30min                                36€

-Hoito sinulle, jolla on jalassa/jaloissa tarvetta pienelle toimenpiteelle, kuten kynsien leikkaus ja hionta tai kovettuman poisto. Tämä on hyvä aika myös tehdä hoito yhdelle jalalle, mikäli toinen on amputoitu. Hoito sisältää jalkojen puhdistuksen, 20min toimenpiteen ja ihon rasvauksen.

Konsultointi/Kontrollikäynti max. 15min                       25€

-Varaa tämä aika, kun sinulla on yksi pientä toimenpidettä tai hoidon tarpeen arviointia koskeva asia. esim. Kynnen reunan eristys, pienen känsän poisto, yhden kynnen ohennus, sormien kynsien leikkaus.

Hoito vaativille jaloille 75-90min                                   68€

-Hoito sinulle, jolla on sekä ihossa paljon kovettumaa että kynsissä paksuuntumaa. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien mekaanisen poiston, kynsien leikkauksen ja ohennuksen sekä jalkojen rasvauksen.

Luxushoito jaloille 80-90min                                        70€

- Hoito sinulle, joka haluat vähän enemmän! Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkaterien ihon suolakuorinnan, jalkojen perusteellisen kliinisen käsittelyn, jalkaterien ihoa kosteuttavan naamion ja varpaiden kynsien lakkauksen (mikäli kyntesi eivät ole terveet ota mukaan oma lakka, laitamme sen hoidon päätteeksi).

Sisäänkasvavan kynnen oikaisu titaanijousella   42€-62€

- 1. kynteen                                                                                          42€

- molempiin isovarpaankynsiin                                                         55€

- sisältäen kaikkien kynsienhoidon                                                   62€

- sisältäen jalkojenhoidon                                                                  80€

- jousen siirto                                                                                       25€

Syyläkudoksen koagulointi                                             25€

- jatkokäynnit                                                                                       20€

Koagulointi on turvallinen ja tehokas tapa hoitaa syyliä. Koaguloimalla syylä viruksen proteiini hyytyy ja syylän jakautuminen loppuu. 

Ortoosihoito 45min                                                         30-55€

Ortoositerapian mahdollinen tarve katsotaan aina jalkahoidon yhteydessä. Ortooseja voi valmistaa 2-4 harjanteisina riippuen asiakkaan tarpeesta. Silikoniortooseja valmistetaan suojaamaan, suoristamaan ja korjaamaan varpaiden virheasentoja. Ortoosi on oiva ensihoito alkavaan vaivaisenluuhun! (Huom. hinta muokkautuu ortoosin koon mukaisesti). 

Kalevalainen jäsenkorjaus 

kesto n.2h   65€ (Varattavissa vain puhelimitse 041 3157783)


Perinnehoito jossa käsitellään koko keho hellin hierovin ottein, nivelten sallimilla liikeradoilla.

Käynti sisältää alkuhaastattelun hoitoon hakeutumisen taustoista ja syistä.

Hoidossa käsitellään jalat, kädet, selkä ja pää, niveliä liikuttelemalla ja venyttämällä ihonalaista sidekudosta. Hoito on kivutonta.

Ennen hoitoon tuloa, varmista vasta-aiheista, että voit tulla hoitoon.

Hoidon esteitä ovat:

- Pienikin oire flunssasta, kuume

- Suurentuneet rauhaset

- Suonikohjut

- Tuoreet vammat (vasta lääkärin luvalla hoitoon)

- Rokotusten ja kortisonipistosten jälkeen 2 viikon tauko

- Akuutit murtumat, lihasrepeämät ja tulehdukset

- Tarttuva ihottuma

- Verenvuototauti

- Nikaman höltymä tai siirtymä

- Kasvaimet

- Syöpähoitojen jälkeen 2 vuotta taukoa

- Vaikea sydänvika tai kaulavaltimoiden ahtauma

- Alkuraskaus

- Osteoporoosi

- Leikkausten jälkeen lääkärin luvalla

- Päihteiden vaikutusten aikana

Jotta saat kaiken hyödyn hoidosta, huomioi seuraavat asiat ennen ja jälkeen Kalevalaisen jäsenkorjaushoidon:

Olisi suotavaa pitää kahden viikon väli muista manuaalisista hoidoista ennen ja jälkeen jäsenkorjauksen. Hoito on keholle kuormittavaa ja sitä ei tulisi liiaksi hoidoillakaan rasittaa.

Ennen hoitoa olisi hyvä syödä jotain, koska hoito kestää noin 2 tuntia ja saattaa laskea verensokeria ja näin aiheuttaa huonovointisuutta, mikäli tulet tyhjällä vatsalla hoitoon. Tämä erityisesti, jos olet diabeetikko.

Hoidon jälkeen aineenvaihdunta vilkastuu ja olisikin tärkeää juoda riittävästi ja välttää hikoilua heti hoidon jälkeen, jotta keho ei liiaksi kuivu. Ei siis saunaan heti samana päivänä.

Hoidon jälkeen tulee välttää voimakasta rasitusta, aurinkoa ja alkoholia kolmen päivän ajan.

Jäsenkorjaus sopii hyvin monelle, mutta jos olet epävarma sopiiko hoito sinulle, varmista asia aina ensin lääkäriltäsi.


Hoidon kulku

Tervetuloa Suomalaiseen perinnehoitoon!

Ennen hoitoa syö ja juo hyvin, koska hoito kestää n.2h. 

Pue päällesi mukavat ja joustavat alusvaatteet, koska jalkojen ja selän hoidossa kiristävät saumat voivat hankaloittaa hoidon kulkua. Talvella pitkisten alle on hyvä laittaa lyhyttä punttia, koska pitkikset joudut riisumaan. Samoin rintaliivit olisi hyvä olla takaa helposti avattavissa, kun hoidetaan selkää.

Aluksi saat täyttää asiakastietolomakkeen ja siihen kannattaa jo ennalta miettiä miksi olet tulossa hoidettavaksi, mitä loukkaantumisia ja lääkityksiä sinulla on.

Hoidossa käsitellään jalkaterät, alaraajat, kädet, käsivarret, selkä, hartiat, niska ja pää. Yleensä tässä järjestyksessä ja selkä hoidetaan aina asiakkaan istuessa. 

Hoidossa käytetään liukuvaa otetta, nivelten pumppaamista ja asiakas osallistuu nivelten liikuttamiseen myös itse, mikäli se on mahdollista, näin edistetään kudosnesteiden kiertoa ja hoidon vaikutus tehostuu.

Hoito on yleensä kivutonta, mutta hyvin pitkään jumissa olleet kudokset voivat olla aluksi arkoja käsittelylle, se kuitenkin helpottuu kun kehoa saadaan auki. Kaikista tuntemuksistasi tulee kertoa hoidon aikana, jotta osaan säädellä otteen voimakkuutta tai liikkeen laajuutta juuri sinulle sopivaksi.

Mikäli sinulla on tihentynyt virtsaamisen tai ulostamisen tarve, kerrothan siitä ennen hoidon alkua, niin osaan varautua siihen ja saat olla rennommin hoidettavana. Jos tiedät että olet helposti pyörtyilevää sorttia, muista mainita siitäkin, näin osaan tarkkailla vointiasi herkemmin. Hoidon aikana sinulle saattaa myös tulla jano, koska aineenvaihduntasi vilkastuu ja silloin sinulla on mahdollisuus (ja suotavaakin) juoda vettä kesken hoidon.

Hoidon jälkeen saat lasillisen elektrolyyttijuomaa, joka nesteyttää kehoasi tehokkaasti ja saat hoidostasi vielä enemmän hyötyä. https://www.puhdistamo.fi/products/elektrolyyttijauhe-120g?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=11251824221&utm_content=109063907743&gclid=EAIaIQobChMItcHPkvif9AIVAUaRBR36-wvFEAAYAiAAEgIxZ_D_BwE

Seuraavaan hoitoon olet tervetullut tarpeen mukaan, se sovitaan aina yksilöllisesti hoidon jälkeen.

"Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa hoidetaan kehon tukirakenteiden virheasennoista aiheutuvia kiputiloja ja aineenvaihduntahäiriöitä eli tuki- ja liikuntaelinongelmia ja niistä johtuvia erilaisia ongelmia. Hoito tapahtuu tieteellisesti ja käytännössä hyväksi todetulla suomalaisella pehmytkudoskäsittelyllä, joka tehdään pehmeästi kudoksia kuunnellen. Hoidolla on EU:n Harmonisointiviraston nimisuojaus ja se on hyväksytty Opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksellä Elävän perinnön kansalliseen luetteloon huhtikuussa 2020.
Hoitoon kuuluu aina haastattelu, jossa pyritään selvittämään tuki- ja liikuntaelimistön ajankohtaisen tilan taustaa ja jopa vuosien takaisia virheasentojen aiheuttajia. Haastattelussa suljetaan aina pois mahdolliset hoidon estävät syyt (vasta-aiheet) ja selvitetään hoitoa mahdollisesti rajoittavat tekijät. "
www.kansanlaakintaseura.fi 

Kaikki osaajat löydät osoitteesta:

https://kansanlaakintaseura.fi/osaajat/

 Hierontapalvelut

45-60min

Alaraajojen hierontaa kipeytyneille/rasittuneille jaloillesi tai kun jalkasi kaipaavat rentoutusta arjen keskellä. Hieronta lievittää kipuja, aktivoi verenkiertoa, nestekiertoa ja aineenvaihduntaa. 

Hieronnan pituus 45min- pakaran aluetta ei käsitellä.              45€

Hieronnan pituus 60min- sisältää pakaroiden käsittelyn.         55€

Hoidon esteitä:

Kasvain

syöpä (keskustele tästä lääkärisi kanssa)

Infektio hoidettavalla alueella 

Osteoporoosi

Kuume, Flunssa

Sepelvaltimotauti

Akuutti trauma (nivelside/jännevammat,avohaavat,palovammat, paleltumat,luunmurtumat)

Suonikohjut

Sydänvika

Laskimotukos

Hemofilia

Päihteiden vaikutuksen alaisena

Alkuraskaus


Nestekiertoa edistävä hieronta soveltuu ihmisille, jotka haluavat tehostaa alaraajojensa imunestekiertoa, esimerkiksi turvotusten vähentamiseksi. Hierontaotteet ovat kevyitä, pumppaavia ja rytmisiä, jolloinka ne vaikuttavat kehon parasympaattiseen hermostoon ja keho rentoutuu.

Hieronnan pituus 45min      55€.

Hoidon esteitä:

Akuutti tulehdus, (esim. ruusu, infektio,virus,bakteeri,sieni)

Trauman tai leikkauksen jälkeinen turvotus

Laskimotukos

Hoitamaton syöpä

Lymfaödeema


Jalkaterien parafiinihoito 

20-30min 30€

- 3 kerran sarjahoito 80€

- 5 kerran sarjahoito 120€

Joko jalkojenhoidon yhteydessä tai erillisenä hoitona toteutettu lämpöhoito. Hoito lievittää nivelkipuja ja - tulehdusta. Se tekee nivelistä liikkuvammat ja hoitaa kuivaa ihoa. Jalkaterät kastetaan 4-5 kertaa 55 asteiseen sulaan parafiiniin ja peitellään lämpimästi. Hoito kestää noin 20-30min. Hoidon jälkeen iholle levitetään jalkavoide